FYSIOTERAPIA

ANNA

Fysioterapia 60min 

Suositus ensikäynniksi.  

Sisältää asiakkaan tarpeen mukaan yksilöllistä fysioterapiaa, manuaalista käsittelyä sekä liikkeen ohjausta.

70€

Fysioterapia 45min

Sisältää asiakkaan tarpeen mukaan yksilöllistä fysioterapiaa sisältäen manuaalista käsittelyä sekä liikkeen ohjausta.

60€

Fysioterapia 30min

Lyhyt fysioterapia, asiakkaan tarpeen mukaan esim. konsultaatio ja liikkeen ohjaus.

50€

Fasciakäsittely 60 min

Hoito toteutetaan MyFascia-terapiana.

70€

Hieronta 90min

Kokovartalo, käsitellään koko kehon lihaksistoa erilaisilla pehmytkudostekniikoilla tai keskitytään tehokkaasti osavartaloon.

80€

Hieronta 60min 

Puolivartalo, käsitellään puolet kehon lihaksista erilaisilla pehmytkudostekniikoilla (valittavana esim. jalat / ylävartalo / selkä & etureidet).

60€

Hieronta 45min

Osavartalo, käsitellään pienempi alue kehon lihaksista erilaisilla pehmytkudostekniikoilla (valittavana esim. niska-hartia / kädet / pää ja purentalihakset).

50€

Hieronta 30min 

Lyhyempi hieronta yksittäisen alueen käsittelyyn pehmytkudostekniikoilla.

40€

Kinesioteippaus

Yksittäisenä hoitona veloitetaan teipattavan alueen koosta.

alkaen. 10€

JALKATERAPIA

MIRA

Pidempi jalkojenhoito 75min

Valitse pidempi aika, jos sekä iholla että kynsissä on enemmän hoidettavaa (esim. paksuuntuneita kynsiä ja useampi laaja kovettuma). Hoito sisältää halutessasi kylvetyksen, iho- ja kynsimuutosten hoidon sekä rasvaushieronnan ajan puitteissa.

75€

Jalkojenhoito 50 min

Suositus ensikäynniksi. Hoito sisältää halutessasi kylvetyksen, iho- ja kynsimuutosten hoidon sekä rasvaushieronnan ajan puitteissa.

Tämä palvelu on saatavilla myös tavan lakkauksella. Silloin palvelun kesto on n. 60 min ja hinta 70€. Asiakas saa lakan mukaan. Voit ottaa mukaan myös oman lakan, silloin hinta on 65€.

60€

Lyhyt jalkojenhoito 30min

Sopiva aika joko kynsi- tai iho-ongelmien hoitoon tai vaikka lapselle tutustumiskäynniksi.

40€

Minihoito 15-20min

Tämä palvelu on tarkoitettu yksittäisen pienen pulman hoitamiseen, kuten ison kovettuman, muutaman pienen kovettuman/känsän tai vaikka sisäänkasvaneen kynnen akuuttiin hoitoon.

25€

Hemmotteluhoito 75/90 min

Tämä hoito sisältää tavan jalkojenhoidon lisäksi alkuun kuorinnan, loppuun naamion ja pidemmän hieronnan sekä tavan lakkauksen. Valitse kesto ihon ja kynsien hoidontarpeen mukaan.

75/85€

Jalkojenhoito kestolakkauksella 90 min

Valitse tämä hoito, mikäli haluat kestävämmän lakkauksen jalkojenhoidon yhteydessä. Meillä on käytössä pieni valikoima Neonailin kestolakkoja.

85€

Alaraaja-analyysi 

Sisältää tapauskohtaisesti alaraajojen rakenteiden ja toiminnan tutkimisen, hoidontarpeen arvioinnin ja harjoitteiden ohjauksen.

70€

Footbic-ohjaus 30 min + aloituspaketti

Footbic on jalkaterien harjoittamisen kautta koko alaraajojen toimintaa edistävää harjoittelua pantentoiduilla Footbic-palloilla. Mikäli sinulla on jo pallot, mutta haluat yksilöllistä ohjausta, on sen hinta 40€. Pelkkiä aloituspaketteja (sis. 2 palloa ja perusohjelman) on myynnissä studiolla hintaan 39,90€.

70€

Yksilöllinen silikoniortoosi

Silikoniortooseilla voidaan suojata, ennaltaehkäistä ja korjata varpaiden virheasentoja. Yksittäisenä palveluna hinta alkaen 40e (aika + massa), sis. muokkauksen. Hoidon yhteydessä hinta ortoosin koon mukaisesti 15-40 e. Hintaan sisältyy muokkaus tarpeen vaatiessa.

alk. 40 €


Maksutavat: Pankkikortti, Visa Electron, Visa, Mastercard, Käteinen, Lasku

ePassi (työhyvinvointi) käy kaikkiin palveluihin 

Smartum (hierontaetu) käy vain hierontaan 

Hyvinvointieduilla ei voi lunastaa tuotteita.

Tilaathan lahjakortin soittamalla/sähköpostilla. Lahjakortit voimassa 4kk ostopäivästä.

HUOM! Peruutukset viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta peritään palveluhinnaston mukainen maksu.