Yksilöllisesti, juuri Sinulle

Valmistuin jalkaterapeutiksi (AMK) vuonna 2015, jonka jälkeen olen käynyt täydennys- ja lisäkoulutuksia harjoite- ja pohjallisasioihin liittyen. Olen mm. lisensoitu Footbic-ohjaaja, jonka myötä tarjoan asiakkailleni eväitä alaraajojen vahvistamiseen jalkaterien voimistelun kautta. Lisäksi käyn tällä hetkellä YAMK-tutkintoa, jonka painopisteenä on moniammatillinen toimintakyvyn edistäminen.

Olen työskennellyt urani ajan tiiviisti erityis- ja riskiryhmien kanssa (diabetes, reuma, ihosairaudet) niin kliinisen jalkojenhoidon kuin tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Liikkumisen analysointi sekä harjoiteohjaus näkyvät myös vahvasti työssäni ja siihen haluan panostaa tulevaisuudessa vielä enemmän. Painotan työskentelyssäni aina ennaltaehkäisevää otetta, sillä asioihin on paljon helpompi vaikuttaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Jalkaterapeuttina tavoitteeni on jalkojenhoidoissa hoitaa arkea ja liikkumista häiritsevät iho- ja kynsiongelmat sekä selvittää niiden taustalla olevat tekijät, jotta niiden syntyä voitaisiin jatkossa ennaltaehkäistä. Alaraaja-analyysissä voidaan tutkia kattavammin alaraajojen toimintakyvyn vaikutusta esimerkiksi kipuihin, niveloireisiin tai vaikka kovettumien syntyyn. Yllättävän usein taustalta löytyy mm. virheellinen askellus, rakenteellinen tai toiminnallinen virheasento tai jokin ulkoinen tekijä, kuten jalkineet.

Nyt jos tuumit, että voiko vastaanotolleni tulla ihan hemmottelun merkeissä, niin ehdottomasti voi! Toteutan mielelläni jalkojenhoitoja myös hemmottelun näkökulmasta. Lämpimästi tervetuloa!

-Mira

  • Jalkaterapeutti (AMK)
  • Moniammatillinen toimintakyvyn edistäminen (YAMK, 2020 - )
  • Alaraajojen pituuseron adaptaatiot -koulutus
  • Footbic -koulutus
  • Footbalance -koulutus
  • Footcare -koulutus

Palvelen sekä suomeksi että englanniksi.