Kohti elinvoimaisempaa ja suorituskykyisempää elämää

Ajattelet, että nuorempana jaksoin, pystyin. Nykyään ei tahdo jaksaa eikä oikein pystyäkään. Väsyttää, kolottaa, jumittaa ja laiskottaa. Somen "totuus" ja arki ovat vahvassa ristiriidassa. Tiedät jo kaiken hyvinvoinnista, mutta tietotulva ahdistaa ja lamauttaa.

Suljepa silmäsi hetkeksi. Ajattele itseäsi virkeänä ja energisenä. Millaista elämäsi olisi, kun portaissa nousu ei ole tukahduttavaa? Miltä tuntuu, kun kumppanin kanssa jaksaa elää täyttä elämää? Mikä tilanne sinulle tuli omasta elämästäsi mieleen, missä voisit jaksaa paremmin?

Kuuntelen sinua, ymmärrän sinua, autan sinua. Olen matkaoppaasi hyvinvointiin. Nimeni on Kai Brunner - hyvinvointialan moniosaaja.

Lähde kanssani matkalle kohti elinvoimaisempaa ja suorituskykyisempää elämää!


Tässä kaksi esimerkkiä asiakkaistani:

Asiakasesimerkki 1. – Nainen 55-v.

Alkutilanne: väsyttää, ravitsemustottumukset sekaisin, työstressi korkea, kolesteroli koholla, polvia kolottaa.

Mitä tehtiin? Lähdettiin liikkeelle ajanhallinnan harjoituksilla ja parannettiin ruokailurytmiä. Lisättiin arjen aktiivisuutta toimistolla katkaisemalla paikallaanoloa. Vahvistettiin lihaskuntoa ja mitattiin tuloksia konkreettisin mittarein.

Mitä vaikutti? Jaksaminen parani. Aikaa vapautui itselle tärkeille asioille. Liikkuminen helpottui. Polvien kolotus loppui.

Asiakasesimerkki 2. – Mies 42-v.

Alkutilanne: stressaava ja vastuullinen työ. Työmatkoja 2-3 kertaa kuukaudessa. Kotoa poissa 4-12 päivää /kk. Verenpaine koholla. Selkä kipeä erityisesti aamuisin. Ravitsemuksessa haasteita rytmin ja sisällön suhteen.

Mitä tehtiin? Kuvataan kaikki mitä syödään ja juodaan. Otettiin käyttöön Firstbeat Life -palvelu. Suunniteltiin yhdessä toimiva kotijumppa. Parannettiin lihaskuntoa aikatauluun joustavasti sovitettuna.

Mitä vaikutti? Tietoisuus ravitsemuksesta parani. Kehonkoostumus muuttui paremmaksi ja verenpaine laski normaalitasolle. Stressaavimmat jaksot työpäivien aikana analysoitiin ja saatiin muutettua työtapoja sekä suhtautumista sekä aikataulutusta. Talven hiihtomatkat olivat nautinnollisempia paremman lihaskunnon ansiosta.

-Kaitsu

Varaa ilmainen valmentajan puhelinkonsultaatio, niin mietitään yhdessä miten voin auttaa juuri Sinua.

Yhteydenotot suoraan valmentajalle kai.brunner@kbtraining.fi tai 045 312 5555.


Koulutukseni:

Trainer4You Personal Trainer

Trainer4You Ravintovalmentaja

Trainer4You Voimavalmentaja

Trainer4You Psyykkinen valmentaja

Firstbeat Life -palvelun koulutuksia

Voimanostoliitto ohjaaja taso 1 ja 2

Puhtaasti Paras, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry

Reilusti Paras, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry

Coaches of High Performance Education Program, World Anti-doping Agency WADA